Tag: dëmtimeve

Këshilli për Trashëgimi Kulturore reagon për dëmtimet e “Kalasë së Novobërdës – Artanës”

08/03/2019

Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore shpreh shqetësimin dhe indinjatën e thellë pas dëmtimeve të fundit në “Kalanë e Novobërdës – Artanës”, pjesë e listës ... Read More

Kalaja e Tetovës, pre e gërmimeve ilegale për ar

10/11/2018

10 Nëntor 2018 / 17:29 Përveç dëmtimeve të vazhdueshme dhe papastërtisë, kalaja e Tetovës së fundmi ka një armik të ri. Gërmuesit jolegal dhe të ... Read More