Tag: dënuarit

Kërkesa për falje nga Ivanov, përplasë partitë politike

09/04/2019

Alsat 2019-04-09T15:40:49+02:00 Për LSDM-në është e papranueshme që presidenti t’i falë të dënuarit për ngjarjet e 27 prillit, nga presidenti Gjorge Ivanov. Zëdhënësi i socialdemokratëve ... Read More

Kërkesat për falje, Ivanov nuk zbulon emrat

09/04/2019

S A 2019-04-09T15:32:53+02:00 Kabineti i presidentit Gjorge Ivanov zyrtarisht nuk zbulon cili nga 16 të dënuarit për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit ka dorëzuar ... Read More

“27 prilli”, kërkesat për falje mbërrijnë tek Ivanovi

08/04/2019

Alsat 2019-04-08T19:09:03+02:00 Disa nga të dënuarit për ngjarjet e përgjakshme në Kuvend më 27 prill kërkojnë që presidenti në largim Gjorge Ivanov t’i falë ata. ... Read More

Ekspertët: Dënimi për dhunën në kuvend, pjesërisht i drejtë

16/03/2019

16 Mars 2019 / 16:02 Dënimet me burg për të dënuarit për ngjarjet e 27 prillit janë të larta, por edhe vepra për të cilën ... Read More

Mijallkov dhe Ibrahimin dërgohen në burgun e Shutkës

08/03/2019

8 Mars 2019 / 18:00 Drejtoria e burgut të Shutkës edhe zyrtarisht ka konfirmuar se të dënuarit Bedredin Ibrahimi dhe Sasho Mijallkov gjenden në burgun ... Read More

Qeveria ka paguar dëmin e Sopotasve

07/03/2019

Ish të dënuarit në rastin Sopoti hanë dëmshpërblyer nga Qeveria. Informacionin e konfirmuan edhe Sopotasit edhe Qeveria. Vlera e dëmit për 6 të dënuar arrijnë ... Read More

Sopotasit: S’ka kompensim që mund të paguaj dhimbjet

31/01/2019

31 Janar 2019 / 15:32 Ish të dënuarit në rastin Sopoti të cilët nuk kanë vuajtur asnjë ditë burg për shkak të arratisjet nga vendi ... Read More

Sopoti, Kryeministri i gatshëm për marrëveshje

22/01/2019

22 Janar 2019 / 15:06 Qeveria shprehet e gatshme të nënshkruaj marrëveshje dëmshpërblimi me ish të dënuarit në rastin Sopoti. Kryeministri Zoran Zaev, ndonëse nuk ... Read More

“Sopoti”, Qeveria neglizhon kërkesën për dëmshpërblim

19/01/2019

Qeveria vazhdon të neglizhojë kërkesën e Avokatit të Shtetit për marrëveshje dëmshpërblimi me ish të dënuarit në rastin e Sopotit. Që nga muaji dhjetor kur ... Read More

Gruevski i diskriminuar nga Kacarska

07/11/2018

7 Nëntor 2018 / 10:16 Komisioni për Mbrojtje nga Diskriminimi ka konstatuar se i dënuarit Nikolla Gruevski, ish kryeministër është i diskriminuar nga gjykatësja Dobrilla ... Read More

LAJM I FUNDIT: Të dënuarve për Sopotin u refuzohet dëmshpërblimi

24/09/2018

24 Shtator 2018 / 9:53 Siç mëson Alsat M, ish të dënuarit në rastin Sopoti në fundjavë janë njoftuar nga ministria e Drejtësisë me përgjigjen ... Read More

Deskoska: Të dëmshpërblehen të dënuarit e rastit “Sopoti”

30/08/2018

30 August 2018 / 11:37 Ministria e Drejtësisë do të dëmshpërblejë të dënuarit padrejtësisht në rastin Sopoti, thotë ministrja e Drejtësisë Renata Deskovska. E pyetur ... Read More