Tag: deponuar

Veseli dorëzon kallëzim penal për personat që ia përmendën emrin në aferën e fajdeve

23/05/2019

Kryetari i Kuvendit dhe Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka njoftuar se ka deponuar kallëzim penal për një grup mashtruesish e fajdexhinjve që ia ... Read More