Tag: depresion

Problemet me kujtesë shkaktohen nga depresioni

11/07/2019

Jeta me depresion mund të shpie në një numër problemesh, përfshirë problemet me gjumë dhe nivelet më të larta të stresit. Por, së fundi shkencëtarët ... Read More

Gjithçka që duhet të dini për impotencën mashkullore

20/06/2019

Impotenca ka një ndikim negativ në jetën seksuale të meshkujve, duke shkaktuar depresion, stres dhe vetëbesim të ulët.Duke i kuptuar shkaqet kryesore, ju mund të ... Read More

Ushqimet që po ua shkaktojnë depresionin

14/05/2019

Ushqimet e shpejta mund të shkaktojë që yndyra të depërtoj në tru dhe të shkaktojë depresion, sipas një studimi të ri. Hulumtimi sugjeron se yndyra ... Read More

Motrat dhe vëllezërit e fëmijëve me autizëm kanë probleme emocionale dhe sociale

25/10/2018

Edhe motrat dhe vëllezërit e fëmijëve me autizëm priren të kenë probleme me ankthe, depresion dhe vështirësi sociale, duke u bazuar në një analizë të ... Read More

Dokumentari i ri zbulon gjithçka rreth të varësive të Robin Williams

19/07/2018

Konsumimi i tepërt i narkotikëve dërgoi humoristin e famshëm Robin Williams në depresion edhe atë të rëndë. Është më pak e njohur se aktori legjendar ... Read More

Drenas, personi në depresion djeg shtëpinë e tij

07/04/2018

Raportohet se në Drenas një person nën depresion psisik, në afekt, i ka vënë zjarrin shtëpisë së tij. Njësiti i zjarrfikëseve ka lokalizua dhe ka ... Read More

Jetonte e vetmuar në banesën përplot mbeturina (Foto)

18/03/2018

Sandra Burton, që kishte rënë në depresion dhe u tërhoq nga jeta sociale, është shpëtuar nga disa vullnetarë shpirtmirë. Pensionistja 70-vjeçare, kishte kohë që doli ... Read More