Tag: depresionin

Dafina Zeqiri rrëfen luftën me depresionin: Psikologia u çudit kur më pa

09/06/2020

Edhe Dafina Zeqiri ka folur për depresionin. Pa komplekse këngëtarja është shprehur se ka vuajtur nga kjo sëmundje madje edhe është konsultuar me psikologen.  E ... Read More

Studim i ri global: Depresioni dhe vetëvrasja pasojë e ndotjes së ajrit

22/12/2019

Studimi i ri global tregon se ndotja e ajrit lidhet me depresionin dhe vrasjen.Njerëzit që jetojnë në një vend me ndotje të lartë të ajrit ... Read More

Ajri i ndotur çon në depresion dhe vetëvrasje, sipas një studimi të ri global

19/12/2019

Një studim i fundit global e lidh ajrin e ndotur me depresionin dhe vetëvrasjen. Grimcat e ndotjes, të analizuara në studim, prodhohen nga djegia e ... Read More

Mediat sociale dëmtojnë shëndetin mendor të adoleshentëve

30/09/2019

Përdorimi i madh i mediave sociale është një nga shkaktarët kryesor për depresionin, veçanërisht te adoleshentët.Gazetar: Liridon Spahiu Por, një studim i ri argumenton se ... Read More

Mungesa e gjumit lidhet me depresionin

17/08/2019

Më pak se tetë orë në gjumë lidhen me ankthin dhe depresionin, sipas studimit më të ri. Insomniakët janë më pak të aftë që t’i ... Read More

Suplementet dhe vitaminat nuk e parandalojnë depresionin

13/03/2019

Marrja e vitaminave përmes pilulave dhe suplementet tjera nuk e parandalojnë depresionin, por adaptimi i shprehive më të mira të ushqimit mund të ndihmojnë, thonë ... Read More