Tag: dëshirat

Pesë iluzione optike që do t’ju vënë trurin në punë

14/03/2019

Eksperiencat tona të shkuara, dëshirat e fshehura janë përgjegjëse për iluzionet tona optike Truri ynë është përgjegjës në kërkim të modeleve, prandaj shpeshherë nuk i ... Read More

Guardiola: Kam dëshirë të drejtoj një kombëtare dhe të luaj më shumë golf  

22/11/2018

Pep Guardiola ka folur për të ardhmen e tij dhe ka zbuluar dy dëshirat e mëdha që ai ka. Trajneri i Manchester Cityt është duke ... Read More

Italiani prostituon te shqiptarët të dashurën 16 vjeçare, për të paguar drogën

30/08/2018

Një adoleshente italiane ka shitur trupin e saj për të kënaqur dëshirat e të dashurit dhe shokut të këtij të fundit për kokainë. Shërbimet seksuale ... Read More

Stambolli, vendi ku gërshetohet lindja dhe perëndimi (Foto)

11/05/2018

Stambolli, qytet i kontrasteve dhe vlerave tradicionale, i cili përmbush të gjitha dëshirat e vizitorëve dhe i hap portat drejt bukurisë, historisë, arkitekturës, shopping-ut, dhe ... Read More