Tag: dëshmitë

Historitë e “Luginës së Vdekjes”, aty ku “dëshmitarët janë sëmurë papritur, madje edhe kanë gjetur vdekjen”

11/02/2019

Të ndërthurura me legjendat dhe folklorin, dhe që datojnë prej disa shekujsh, janë dëshmitë e shumta që vijnë nga e ashtuquajtura “Lugina e Vdekjes” në ... Read More

Familja Hyseni konteston raportin e QKUK-së dhe kërkon sqarime për vdekjen e ish-luftëtarit të UÇK-së, Avni Hyseni

19/01/2019

Familja e të ndjerit Avni Hyseni i ka quajtur të pavërteta dëshmitë e prezantuara përmes një kumtese nga Kolegjiumi i Klinikës së Anesteziologjisë dhe Mjekimit ... Read More

27 prilli, Ivanov: Më shumë i besoni “Ninxhës” se sa institucioneve

07/12/2018

7 Dhjetor 2018 / 15:45 Presidenti Gjorge Ivanov është i sigurt se dëshmitë e të akuzuarve për 27 prillin janë tentim për shpërqendrim të opinionit ... Read More

“27 prilli”, Mukovski tërheq dëshmitë

27/11/2018

27 Nëntor 2018 / 15:54 Kjo është një video nga dëshmitë e shumta me të cilat avokati i deputetit të VMRO-DPMNE-së, Lupço Dimovski dëshmon se ... Read More

Kur lindi praktika e shtrëngimit të duarve?

25/09/2018

Praktika e të përshëndeturit duke shtrënguar dorën është mjaft e përhapur sot. Dëshmitë e këtij zakoni janë të rralla. Në perëndim imazhet e shtrëngimit të ... Read More

Vazhdon seancë për rastin ‘Monstra’

25/06/2018

25 June 2018 / 10:20 Seanca per rastin ‘Monstra’ po vazhdon sot në Gjykatën Penale me dëshmitë e dëshmitarëve të thirrur në seancën e sotme. ... Read More