Tag: detyrueshme

Si të zbulosh për 10 sekonda a është efektive maska që po mban

30/07/2020

Maska është e domosdoshme dhe e detyrueshme në ditët e pandemisë që bota gjendet. Po si të jesh 100% i sigurt se ajo që po ... Read More

Rezervat e naftës, Qeveria nuk brengoset për mungesat

05/12/2018

5 Dhjetor 2018 / 15:31 Qeveria e di se mungojnë 35% e rezervave të detyrueshme të naftës dhe derivateve të naftës dhe kërkon zgjidhje për ... Read More