Tag: dherapartisti

Ana Kabashi dhe Nush publikojnë bashkëpunimin e ri “Kqyre ti”, në prapavijë kënga e Dervish Shaqës

22/03/2019

Këngëtarja nga Peja Ana Kabashi dherap-artisti Nush kanë prezantuar për publikun projektin e tyre më të ri muzikor. “Kqyre ti” mban titullin ky bashkëpunim, i ... Read More