Tag: dhimbshme

Historia e shqiptares që u martua me një njeri me ngjyrë: Familja nuk i fliste burrit

22/06/2020

Protestat pas vdekjes së George Floyd në duart e policisë, nxjorrën përsëri në pah betejën e dhimbshme për barazi racore në Shtetet e Bashkuara. Por, ... Read More

Këto janë shenjat që tregojnë se më në fund e keni harruar ish-partnerin

27/08/2019

Këto faza siç u cek edhe më lartë janë të dhimbshme dhe emocionale. Megjithatë, ndjenja e lirisë nuk mundet të përshkruhet me djalë kur ju ... Read More

Formacioni i kombinuar me lojtarët që mund të largohen nga Reali dhe Barca

04/04/2019

Real Madrid dhe Barcelona mund të marrin vendime të dhimbshme këtë verë, duke larguar një numër të madh lojtarësh. Si Real Madrid dhe Barcelona, po ... Read More

Bëhen 20 vjet nga masakra e Reçakut

15/01/2019

Sot bëhen 20 vjet që kur forcat policore dhe ushtarake serbe kryen njërën nga masakrat më të dhimbshme kundër njerëzimit në Reçak. Në përkujtim të ... Read More

Si t’i shmangësh dhe largosh ngërçet

06/01/2019

Ngërçi është një tkurrje e fortë dhe e dhimbshme e muskujve. Kap më shumë këmbët, pulpat dhe kofshët, por ndonjëherë edhe krahët dhe duart. Rastet ... Read More