Tag: Dimri

Boll u lyet me kos kur digjeni, këto janë produktet e kuzhinës që janë ilaç i kësaj vere

27/06/2019

Në qoftë se deri pak javë më parë ankoheshit nga dimri i stërzgjatur, shirat e bezdisshëm të prillit dhe majit e temperaturat e ulëta, tani ... Read More

Mjaft u lyet me kos, këto janë metodat natyrale për të kuruar djegien nga dielli

27/06/2019

Në qoftë se deri pak javë më parë ankoheshit nga dimri i stërzgjatur, shirat e bezdisshëm të prillit dhe majit e temperaturat e ulëta, tani ... Read More

Metodat natyrale për të kuruar djegien nga dielli në kushte shtëpie

10/06/2019

Në qoftë se deri pak javë më parë ankoheshit nga dimri i stërzgjatur, shirat e bezdisshëm të prillit dhe majit e temperaturat e ulëta, ky ... Read More

Çfarë të hamë në mot të ftohtë

27/01/2019

Në dimër është më e dobishme të hamë perime dimri, të cilat përmbajnë mjaft vitamina. Ndihma më e mirë për trupin që ta ruajë nxehtësinë ... Read More

Viktor Kuka huazohet nga Drita te Ferizaj

22/01/2019

Ferizaj ka filluar të riorganizohet, pas një dimri në gjumë të thellë, ku edhe lojtarët kërcënuan edhe me largim. Mustafë Grainca është zgjedhur kryetar i ... Read More

Prishtinasi ofron ordinancat e tij në Prishtinë e Viti për strehimin e fëmijëve të pastrehë

09/01/2019

Këto ditë dimri, kur Kosova është përfshirë nga moti i ftohtë, një prishtinas ka menduar për strehimin e fëmijëve të pastrehë. Logopedi Blend Sahiti nga ... Read More

“VODNO”, shpëtimi i vetëm për shkupjanët

23/12/2018

23 Dhjetor 2018 / 16:19 Shkupjanët sot u zgjuan me ditë dimri të ftohtë dhe me mjegull. Mjegull, e shoqëruar me tym dhe erë të ... Read More