Tag: disiplinë

5 ushqime që mund t’i konsumoni pa limit

20/08/2019

Linjat perfekte të trupit kërkojnë vullnet, vendosmëri dhe disiplinë, por e dini që ndonjëherë pjesë e kësaj pakete janë edhe “ushqimet e këqija”? Aspak për ... Read More

Dhjetë arsye të mira për të praktikuar yoga në vendin e punës

09/06/2019

Gjithnjë e më popullore edhe në Itali, kjo disiplinë favorizon mirëqenien fizike dhe mendore edhe në vendin e punës: zbuloni pse. Praktikimi i yogës në ... Read More

Kjo është disiplinë: Tifozët e Eintracht ndaluan vrapin drejt fushës kur e kuptuan që mund të pezullohen

19/04/2019

Kjo është disiplinë: Tifozët e Eintracht ndaluan vrapin drejt fushës kur e kuptuan që mund të pezullohen Eintracht Frankurt po shënon një sukses historik duke ... Read More