Tag: distancë

Sulmohet WhatsApp

14/05/2019

WhatsApp zbulon sulmin e “synuar” të vëzhgimit. Hakerët ishin në gjendje të instalojnë në distancë softuerin e mbikqyrjes në faqe dhe pajisje të tjera duke ... Read More

Vrapimi për autizëm, merr pjesë edhe kryeministri Haradinaj

05/05/2019

Sot në mesditë mbahet minimaratona në distancë prej 5 km në Prishtinë, ku të gjitha mjetet e mbledhura nga shitja e numrave do t’i dedikohen ... Read More

Përplasjet nga distanca mes Thaçit dhe Haradinajt

03/03/2019

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, polemizoi të shtunën në distancë me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi dhe presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiq. Tarifat ndaj mallrave ... Read More

Leonardo DiCaprio momente pasionante me të dashurën 23 vjet më të re

11/01/2019

Ata kanë një distancë prej 23 vitesh mes tyre. Por, mosha është vetëm numër – kështu së paku thonë ata që janë të dashuruar dhe ... Read More

Këto gjashtë arsye do t’ju bindin pse një marrëdhënie në distancë është më e mirë

21/11/2018

Në të gjithë e dimë se një marrëdhënie në distancë është paksa e vështirë apo jo? Mirëpo, ka edhe disa gjëra pozitive që mbase ju ... Read More

Shqipëria është pjesë e ekskursioneve për adhuruesit e Ballkanit

20/10/2018

Për adhuruesit e Ballkanit ekziston një rrugë e re ekskursioniste, me një distance të gjatë dhe ku përshkohen disa vende në rajonin e Ballkanit të ... Read More

A munden të funksionojnë lidhjet në distancë të largët?

21/08/2018

Lidhjet në distancë janë një problem mjaft i diskutueshëm në botën e lidhjeve. Njerëzit duket se janë të ndarë në atë që a ja vlejnë ... Read More

I madh sa një piramidë, asteroidi i humbur kalon skaj Tokës

15/05/2018

Asteroidi 2010 WC9 sonte do të kalojë pranë Tokës në distancë prej 200.000 kilometrash. Astronomët kishin menduar se asteroidi i gjatë 1340 metra kishte humbur ... Read More