Tag: divorcit

Konfirmohet lidhja e Jonida Maliqit me aktorin e njohur shqiptar?

17/06/2019

Dy vite pas divorcit nga partneri, prej 17 vitesh lidhjeje, Gent Prizreni, këngëtarja e njohur Jonida Maliqi po komentohet për nisjen e një romance të ... Read More

Jeta pas divorcit: Ai humb miqtë, ndërkaq ajo ndryshon dukjen

10/02/2019

Pas divorcit femrat kanë nevojë që ndjenjat e tyre më të thella t’i ndajnë me miqtë dhe kështu “çlirojnë shpirtin” nga dhembja e cila i ... Read More

Shikoni çka i ndodh trupit tonë pas ndarjes!

23/10/2018

Mbase më mirë do ta kuptojmë atë se çka ndodh në trupin tonë pas ndarjes ose divorcit, mund të na ndihmojnë që më lehtë ta ... Read More

Angelina Joliet nuk po i ecën mirë divorci me Brad Pittin, braktiset edhe nga avokatja e saj

04/08/2018

Aktores së njohur Angelina Jolie nuk po i ecën aspak mirë procedura e divorcit me artistin Brad Pitt. Madje, sipas burimeve të TMZ, ajo së ... Read More