Tag: divorcuar

Divorci i prindërve shkakton obezitet te fëmijët

19/06/2019

Fëmijët, prindërit e të cilëve janë të divorcuar, janë më të prirë të shtojnë peshë në krahasim me fëmijët që nuk përjetojnë një eksperiencë të ... Read More

Murgesha e cila ngriti një ‘perandori kanabasi’

14/05/2019

E dashuruar pas një burri të divorcuar dhe së bashku prindër të tre fëmijëve, ishin në një harmoni të plotë familjare. Por gjithçka u shkatërrua ... Read More

U divorcua pas 22 vitesh martesë, sipo e përjeton divorcin Grida Duma

22/03/2019

Ish-deputetja e PD-së, Grida Duma, është divorcuar nga bashkëshorti Ilir Shqina pas 22 vitesh martesë. Sipas dokumentit që bëri xhiron e rrjetit, ishte Grida ajo ... Read More

Një nënë fiton 12,600 funte nga agjencia e takimeve, sepse nuk arriti të gjejë ‘njeriun e ëndrrave të saj’ (Foto)

15/08/2018

Një mama e divorcuar ka paditur me sukses një agjenci takimesh pasi nuk arriti ta gjejë ‘njeriun e ëndrrave të saj’. Sipas mediave britanike, përcjell ... Read More

Kujdesi për fëmijët pas divorcit, kërkohen ndryshime ligjore

14/05/2018

14 May 2018 / 16:12 Prindërit e divorcuar kanë ngritur iniciativë për përgjegjësi dhe përkujdesje të barabartë ndaj fëmijëve të tyre. Ata kërkojnë ndryshime në ... Read More