Tag: dizajnin

Microsoft është duke punuar në mbi 100 dizajne të reja ikonash

17/12/2019

Microsoft po vazhdon të modernizojë dizajnin e produkteve të tij. Tani janë njoftuar mbi 100 ikona të reja. Firma planifikon të modernizojë gjerësisht produktet e ... Read More

FFK po e ndryshon dizjanin e fanellave të Kosovës

08/04/2019

Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) po mendon që ta ndryshojë dizajnin e fanellave të Përfaqësueses. Federata e Futbollit të Kosovës kishte planifikuar që ta ... Read More

OnePlus 7 shfaqet në fotot e sapo publikuara (FOTO)

22/02/2019

Fotografitë e reja që me sa duket zbulojnë dizajnin e OnePlus 7 kanë dalë në internet – dhe duket sikur kompania me bazë në Shenzhen ... Read More