Tag: drejtojnë

Presidenti i shtetit ndërrohet çdo vit, në Zvicër

21/08/2019

Vendi drejtohet nga shtatë anëtarë të Këshillit Federal, të cilët do të drejtojnë vendin si një ekip bazuar në parimin e kolegjialitetit. Duke punuar së ... Read More

Mënyra si e mbani timonin, tregon çfarë karakteri keni

16/02/2019

Shumica e shoferëve, sidomos ata me eksperiencë, e drejtojnë makinën aq natyrshëm dhe nuk e kanë ndoshta mendjen se si i kanë vendosur duart në ... Read More

A e dini pse disa vende ngasin makinën në anën e kundërt të rrugës?

05/11/2018

Rreth 76 shtete i drejtojnë automjetet në anën e kundërt të rrugës dhe kjo praktikë besohet ta ketë origjinën në Romën e lashtë. Pse disa ... Read More

FIFA zgjedh gjyqtarët për Kampionatit Botëror, kjo është lista

29/03/2018

FIFA ka përcaktuar listën përfundimtare të 36 gjyqtarëve që do t’i drejtojnë 64 ndeshjet e fazës finale të Kampionatit Botëror, që mbahet në Rusi. Po ... Read More