Tag: Dush

Gabimet që i përsërisim çdo ditë sa herë bëjmë dush

05/08/2020

5 gabime tipike që bëjmë kur bëjmë dush. Larje për një kohë të gjatë Ashtu si uji i nxehtë, banja e gjatë e than lëkurën ... Read More

Pse nuk duhet të vendosni deodorant në mëngjes

19/09/2019

Zgjohuni, bëni dush, vendosni deodorant, vishuni, rregullojini flokët dhe pastaj dilni nga shtëpia. Shumica prej nesh e bëjnë këtë  çdo mëngjes, pa menduar.Por sipas një ... Read More

Dushi i përditshëm është i dëmshëm për ju

21/05/2019

Asgjë nuk ju zgjon në mëngjes më shumë sesa një dush i mirë. Normalisht se dushi e ka edhe përfitimin se ju mban të pastër ... Read More