Tag: dyshoni

Personat që kanë probleme me veshka, të mos e hanë këtë frut

11/11/2019

Nëse dyshoni se keni probleme me veshkat, ushqimi i mirë dhe një dietë e duhur janë esenciale për ju që të qëndroni të shëndetshëm.Kjo nënkupton ... Read More

Keni probleme me veshkë, mos hani banane

10/11/2019

Nëse dyshoni se keni probleme me veshkat, ushqimi i mirë dhe një dietë e duhur janë esenciale për ju që të qëndroni të shëndetshëm.Kjo nënkupton ... Read More

Misteri rreth sëmundjes së zjarrit

19/09/2019

Nëse menduat se ka një “mister” për këtë sëmundje, mos dyshoni më!Herpes Zoster, ose siç njihet ndryshe sëmundja e zjarrit, klinikisht është një infeksion i ... Read More