Tag: eksperiencat

Pesë iluzione optike që do t’ju vënë trurin në punë

14/03/2019

Eksperiencat tona të shkuara, dëshirat e fshehura janë përgjegjëse për iluzionet tona optike Truri ynë është përgjegjës në kërkim të modeleve, prandaj shpeshherë nuk i ... Read More

Vane është një video-lojë bajate, që ia vlen ta provoni (Video)

25/01/2019

Nganjëherë eksperiencat e këqija, do t’ju bëjnë t’i pëlqeni gjërat me të cilat merreni për çdo ditë dhe nuk i vlerësoni sa duhet. Përjashtim nuk ... Read More

Kusari-Lila: Ndalimi i Hashim Thaçit në Bruksel, temë që ne ndahemi me LDK-në (Video)

13/09/2018

Kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila ka thënë se eksperiencat e së kaluarës kishin ndikim të madh që LDK-ja të dyshonte në koalicionin me Vetëvendosjen. Ajo ... Read More

Frika e mashkullit ‘rebel’

17/07/2018

Mashkulli "i vërtetë" ka ndryshuar. Nuk është më ai egoisti në shtrat dhe i aftë për të treguar eksperiencat e shumta seksuale, por e kundërta. ... Read More