Tag: elasticitetin

Veprimet që duhet bërë për të shmangur rrudhat

22/08/2019

Fytyra ka nevojë për kujdes të vazhdueshëm që të ruajë elasticitetin, sidomos pas moshës 25 vjeç kur fillojnë të shfaqen edhe rrudhat e para, pasi ... Read More

Nga lëngu i kockave deri tek hudhra; këto janë ushqimet që riparojnë ADN-në dhe nxisin bukurinë

15/04/2019

Kolagjeni i jep lëkurës butësinë, elasticitetin dhe është një nga komponentët kryesorë në riparimin e lëkurës së plagosur.Pluhurat e kolagjenit, shtojcat dhe kremrat me këtë ... Read More