Tag: embedded

BDI: Zgjedhjet në përputhje me standardet evropiane

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T20:18:25+02:00 BDI-ja përshëndet mbarëvajtjen e procesit zgjedhor. Zgjedhjet kaluan në një atmosferë të qetë, korrekte dhe demokratike në përputhje me standardet evropiane”, deklaroi Arbër ... Read More

Pendarovski: Presim zgjedhje që i kanë hije një shteti demokratik

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T12:12:34+02:00 “Pres zgjedhje të qeta, ashtu siç i ka hije një shteti demokratik. Pres jehonë të madhe të votuesve, sepse qytetarët e dinë që ... Read More

Reka: Sot është një ditë e madhe, dalja të jetë sa më masive

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T11:56:29+02:00 “Sot është një ditë e madhe, paralajmërim për një faqe të re për republikën e Maqedonisë në raport me Bashkimin Evropian. Ftoj qytetarët ... Read More

Dibër, procesi i votimit zhvillohet në mënyrë korrekte

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T10:14:46+02:00 Në qytetin e Dibrës po zhvillohen paralelisht dy procese zgjedhore, për kreun e shtetin por edhe kryetarin e Komunës. Qendrat e votimit janë ... Read More

Kumanovë, procesi i votimit zhvillohet korrekt

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T10:09:38+02:00 Edhe qytetarët e Kumanovës kanë dalë të votojnë që në orën 7:00 të mëngjesit. Gazetari ynë, Adnan Qaili raporton për dalje ende të ... Read More

Tetovë, qendrat e votimit hapen në kohë (video)

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T10:04:52+02:00 Në Tetovë, dalja duket ende e ulët, edhe pse të dhënat e para flasin për hapje të qendrave të votimit në kohë, si ... Read More

Zaev mbështet idenë që presidenti i shtetit të zgjidhet nga Kuvendi

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T21:00:54+02:00 Kryeministri i vendit Zoran Zaev mbështet idenë që në të ardhmen presidenti i shtetit të mund të zgjidhet nga Kuvendi, praktikë e shumë ... Read More

Zaev: Presim mbështetje edhe më të madhe të shqiptarëve se ajo e vitit 2016

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T20:45:18+02:00 Kryeministri Zoran Zaev pret mbështetje edhe më të madhe të shqiptarëve se ajo e viti 2016. Sipas tij qytetarët janë të vetëdijesuar se ... Read More

“Sport”, transmetimet vetëm në gjuhën serbe dhe kroate (video)

16/04/2019

Alsat 2019-04-16T11:02:10+02:00 Transmetimet televizive nga ndeshjet ndërkombëtare të reprezentacionit të futbollit në vend por edhe të klubeve tjera sportive mund të ndiqen vetëm në gjuhën ... Read More

Integrimi i romëve dhe përpjekjet e aktivistëve për të plotësuar zbrazëtirën që krijoi shteti

16/04/2019

Alsat 2019-04-16T10:50:09+02:00 Integrimi i plotë i romëve dhe krijimi i kushteve për një jetë më të mirë për përfaqësuesit e kësaj bashkësie etnike. Por edhe ... Read More

Kandidatët për president dhe fqinjët e tyre (video)

09/04/2019

Alsat 2019-04-09T12:10:38+02:00 Në javën e dytë të fushatës zgjedhore ekipi i “360 gradë” ka vizituar lagjet ku jetojnë kandidatët për president shteti dhe ka biseduar ... Read More

Thaçi: Dënimi me burg nuk ishte drejtësi por padrejtësi (video)

30/03/2019

Dënimin me burg për rastin “Titanik 2” kreu i PDSH-së Menduh Thaçi e vlerëson si padrejtësi dhe jo drejtësi, ndërkohë që ka paralajmëruar se drejtësinë ... Read More