Tag: emigrantët

Аtmosferë e qetë në kufirin me Greqinë

07/04/2019

Alsat 2019-04-07T16:24:36+02:00 Kampi i refugjatëve Diavata në Selanik ngadalë po zbrazet. Refugjatët dhe emigrantët të cilët disa ditë me radhë tentuan ta kalojnë kufirin grek ... Read More

Situata me emigrantët në kufirin me Greqinë, e qetë

06/04/2019

Alsat 2019-04-06T15:31:46+02:00 Vendi është e gatshme të përballet me një krizë të mundshme me emigrantët në kufirin jugor tha Ministrja e mbrojtjes, Radmilla Shekerinska. Ajo ... Read More

Shekerinska: Po ndiqet gjendja në kufirin jugor, jemi të përgatitur

06/04/2019

Alsat 2019-04-06T13:43:36+02:00 Po e ndjekim gjendjen me emigrantët në kufirin jugor, jemi të përgatitur të përballemi edhe me rritje të presionit, deklaroi sot zëvendëskryeministrja dhe ... Read More

Emigrantët, gjendja emergjente vazhdohet edhe për një vit

08/11/2018

8 Nëntor 2018 / 15:16 Qeveria propozoi vazhdimin e gjendjes së krizës me emigrantët. Sipas tyre periudhën e fundit është rritur ndjeshëm numri i emigrantëve ... Read More