Tag: endacak

Qentë endacak, ende paraqesin rrezik për qytetarët (Video)

23/04/2019

Qentë endacak vazhdimisht janë duke paraqitur rrezik për qytetarët në vend. Lexuesit e Telegrafit kohë pas kohe dërgojnë video ku shihen dhjetëra qenë endacak, të ... Read More

Nxënësit dhe fëmijët të rrezikuar nga qentë endacakë

11/04/2019

Alsat 2019-04-11T15:18:28+02:00 Turma të mëdha të qenve endacak sërish vërshojnë rrugët e Tetovës të cilët rrezikojnë qytetarët. Më të rrezikuar nga qentë endacakë janë nxënësit ... Read More

Problemi me qentë endacak rikthehet në Tetovë

13/02/2019

13 Shkurt 2019 / 14:25 Qentë endacak “vërshojnë” sërish qytetin e Tetovës duke vënë në rrezik jetën e banorëve. Më të kërcënuar nga kafshimi ndërkaq ... Read More

Kumanovë, qentë endacake vershojne rrugët

29/07/2018

29 July 2018 / 15:14 Qentë endacak kanë vërshuar rrugët e Kumanovës duke rrezikuar jetën e kalimtarëve për të siç thonë agresivitet që shfaqin jo ... Read More

Çerdhja “Mlladost”, prindërit shqetësohen për sigurinë dhe shëndetin e fëmijëve të tyre

19/04/2018

19 April 2018 / 13:50 Mbeturina, trotuar i uzurpuar, qen endacak që vinë pas mbeturinave dhe rrugë komunikacion të ngarkuar, këto janë rreziqet me të ... Read More

Rastet të reja të sulmeve nga qentë endacak, qytetarët kërkojnë masa mbrojtëse

10/03/2018

10 March 2018 / 19:04 Problemi me qentë endacak assesi të gjej zgjidhje. Mendohet të ketë rreth 10 mijë qen të tillë pa përkujdesje e ... Read More