Tag: energjik

Tiparet që kanë punonjësit e dalluar

07/03/2020

Të gjithë e kemi një koleg në punë që është më i dalluar, më energjik, më i motivuar si dhe që posedon tipare që e ... Read More

Kur të kuptoni këtë për pijet energjike, do të mendoheni dy herë para se t’i konsumoni

30/10/2019

Edhe pse ndihmojnë që të ndjeheni më energjik, pijet energjike kanë dobësitë për të cilat duhet njoftuar. Konsumimi i tyre padyshim që ka efekte anësore ... Read More

Elita Rudi tregon se kujt i ngjan vogëlushi

21/05/2019

23:44 | 20 Maj 2019 23:44 | 20 Maj 2019 Zëri energjik si energjiko, thotë Elita Rudi. Çifti më i ri në estradë para disa ... Read More

Ata që flejnë herët kanë jetë më të mirë seksuale

14/03/2019

Nëse jeni energjik, keni vetëbesim, ju pëlqen gatimi dhe besoni në dashuri në shikim të parë, atëherë me shumë gjasa jeni person që zgjoheni herët ... Read More