Tag: enëve

Enët e gjakut në qafë tregues i Alzheimerit

04/06/2019

Pulsiviteti i enëve të gjakut në qafë, si ai arterial ashtu edhe venoz, janë një tregues themelor për identifikimin e njerëzve që mund të preken ... Read More

Bima më shëruese rritet në çdo vend te ne: Shëron çdo gjë, nga koka deri te thembrat!

08/11/2018

Shtypja e lartë e gjakut, kolesterina e shtuar dhe mbyllja e enëve të gjakut mund të shërohen me pika murrizi. Bashkë me to, zvogëlon rrezikun ... Read More

Nëse dëshironi të mos turpëroheni para mysafirëve: Truk për gota të qelqta të pastra si kristali, pa asnjë njollë!

11/09/2018

Larja e enëve shpesh është një ankth, andaj shumica e femrave vendosin të blejnë makinë për larje të enëve. Megjithatë, një ndër problemeve kryesore në ... Read More