Tag: Epic

Apex Legends po vjen në Android dhe iOS

09/05/2019

Të bëjë atë që bëri Epic me Fortnite duke sjellë lojën tek telefonët dhe tabletët. EA tha se kompania do të lançojë versione të lojës ... Read More