Tag: epilogu

Gashi: Publikimi i fotografisë nga Brovina, për arsye politike (Video)

17/05/2019

Avokati Tomë Gashi ka thënë se sido që të jetë epilogu i fotografisë, Flora Brovina sot ka shkaktuar një skandal në Kuvendin e Kosovës. Gashi, ... Read More

Amnistohen edhe Bogdan Ilievski-Betmen, Boris Damovski dhe Vllado Jovanovski

28/12/2018

28 Dhjetor 2018 / 18:32 Pesëmbëdhjetë persona janë amnistuar, ndërsa 14 jo. Ky është epilogu i vendimeve gjyqësore për t’i falur personat  e dhunshëm që ... Read More

Një javë e çmendur në Serie A, sa shumë rikthime të rezultatin në minutat shtesë

09/12/2018

Serie A ka filluar të rikthej shkëlqimin e vjetër, ku epilogu i ndeshjeve nuk dihej deri në fishkëllimin e gjyqtarit. Xhiro e 15-të në kampionatin ... Read More

Shkon në katër numri i të vdekurve në aksidentin në rrugën Prishtinë-Gjilan

17/11/2018

Katër persona të vdekur e gjashtë të lënduar, ky është epilogu i deritashëm, i aksidentit të djeshëm në rrugën Prishtinë -Gjilan në Mramor, në të ... Read More

Hetimeve për listat e veteranëve do t’u shkohet deri në fund

26/08/2018

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, deklaroi se epilogu i bisedimeve në Bruksel do të jetë njohja nga Serbia dhe ulësja në OKB. Ai ... Read More