Tag: ëshë

Osmani: Përkrahja britanike është tejet e rëndësishme për sovranitetin e Kosovës

22/05/2019

Komisioni për punë të jashtme gjatë vizitës zyrtare në Londër ëshë takuar me ministrin për Evropë dhe Amerikë, Alen Duncan, me të cilin kanë diskutuar ... Read More

Grip i derrit apo grip sezonal?

19/04/2019

Pa test, ëshë e vështirë të dallosh nëse e ke gripin e derrit apo grip sezonal, sepse shumica e simptomave janë të njejta. Nëse ke ... Read More