Tag: eventi Mund

Kur fustani të “zhvesh” në tapetin e kuq, moment i sikletshëm për modelen Yulia Rybakova

21/05/2018

Jo çdo herë veshjet janë të sigurta në tapetin e kuq të ndonjë eventi. Mund të ndodhë që gjatë parakalimit veshja të të tradhtojë, dhe ... Read More