Tag: Explorer”

Një problem i Internet Explorer është aq kritik saqë mund sulmoheni pa e përdorur fare

15/04/2019

Microsoft Internet Explorer ka krijuar një reputacion të keq për sigurinë dhe kjo vlen edhe sot e kësaj dite. Një zbulim i fundit nga hulumtuesit ... Read More

Xiaomi do të zbuloj telefonin transparent Mi 9, në MWC 2019

19/02/2019

Xiaomi njoftoi se do të ofrojë një njësi transparente Mi-9 Explorer Edition për Mi 9 të ardhshëm, ngjashëm me versionin transparent të telefonit Mi 8 ... Read More

“National Geographic”: Butrinti, qyteti i dëshiruar antik (Video)

27/11/2018

Programi “Open Explorer” i “National Geographic” ka vizituar qytetin antik të Butrintit duke i kushtuar një shkrim historisë, arkeologjisë, suksesit turistik, por edhe sfidave që ... Read More