Tag: fakt

Test për syshqiponjët: Arrini të lexoni ndonjë fjalë në foto?

30/06/2020

Duken si viza të bardha dhe të zeza, por në fakt ka edhe diçka më shumë. Testet me imazhe të fshehura janë një mjet i ... Read More

Shfaqet dhelpra e zezë

15/06/2020

Në pamje të parë kjo kafshë e errët mund të ngatërrohet me një qen, por krijesa misterioze në fakt është një dhelpër e rrallë e ... Read More

Disa prej aparateve që edhe pse nuk i përdorni konsumojnë energji

28/05/2020

Ju mendoni se duke mos i shfrytëzuar, nuk po harxhoni energji, por në fakt e keni gabim. Disa pajisje vazhdojnë të harxhojnë energji edhe pasi ... Read More

Sot është dita më e trishtë e vitit!

16/01/2020

A e dini se dita e sotme konsiderohet si dita më e mërzitshme e vitit? Në fakt janë disa faktorë që arrijnë këtë konkluzion. Ka ... Read More

Nëse i dashuri juaj i ka këto karakteristika, patjetër se duhet të martoheni me të

12/01/2020

Veçse është fakt i ditur se ditëve të sotme është bërë e vështirë të gjendet një djalë i mirë, e posaçërisht në epokën digjitale. Kjo ... Read More

Përse ju dridhet syri? Përgjigja nuk do ju pëlqejë!

13/12/2019

Shumë prej nesh e dimë se çfarë është kur të dridhet qepalla; në fakt, ne të gjithë e kemi hasur këtë moment në jetën tonë.Dridhja ... Read More

Pesë këshilla që duhet të ndiqni për ti parandaluar rrudhat

13/12/2019

Në fakt, lëkura është “mëkatarja” e parë, që të zbulon moshën që ke. Megjithatë, disa modifikime në mënyrën dhe stilin e jetesës, mund të të ... Read More

Përse të moshuarit flenë më pak

05/12/2019

Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane.Të gjithë të rriturit kanë nevojë ... Read More

Çfarë kërkojnë femrat tek një mashkull?

03/12/2019

Nuk është diçka misterioze. Në fakt është shumë e thjeshtë nëse e mendon pak. Një grua nuk dëshiron shumë nga një mashkull, por janë vetëm ... Read More

Pija që shëron mbi 50 sëmundje

23/11/2019

Në fakt, mund të jetë aq e fuqishme sa të ndihmoj në trajtimin e çmendurisë e madje edhe kancerit. Këto të dhëna janë gjetur në ... Read More

Pse lëngu i qepës është numër një për rënien e flokëve?

03/11/2019

Në fakt, shumë tonikë për rënien e flokut e kanë si bazë lëngun e qepës dhe është provuar klinikisht se ky lëng funksionon kundër rënies ... Read More

80 për qind e sulmeve në zemër mund të shmangen me këto pesë gjëra

29/10/2019

Sulmet e zemrës janë kërcënuese për jetën dhe, në fakt, janë shkaktari numër një i vdekjeve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.Organizata Botërore e Shëndetësisë ... Read More