Tag: fakteve

‘Daily Mail’ shkruan për vrasjen e vëllait të modeles, nga jeta luksoze tek krimi si në filma

04/01/2020

Në një shkrim të gjatë, media britanike bën renditjen e fakteve kohë pas kohe, për të dalë në titullin: “A e ka bërë njërin sy ... Read More

Shtetasja e Shqipërisë arrestohet për prostitucion në Prizren

25/01/2019

Pas hetimeve preliminare, mbledhjes së informatave dhe fakteve relevante, nën dyshimin për kryerje të veprimtarisë penale, Njësia për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore e ... Read More

Mbyllet rasti “Sopoti”, 11 banorët lirohen nga akuza

19/03/2018

19 March 2018 / 13:40 Prokuroria Speciale ka mbyllur rastin “Sopoti”, në mungesë të fakteve lidhur me akuzën për terrorizëm për 11 banorët e fshatit ... Read More