Tag: faktorëve

Ndryshoni jetën me Raportin Epigjenetik në Human Plus – caktoni dietën ideale ushqimore dhe mësoni më shumë rreth trupit tuaj

30/04/2019

Në raport me mjedisin dhe reagimet e trupit tonë ndaj faktorëve të jashtëm dimë shumë pak. Ndikimi që ka mjedisi, mënyra e të ushqyerit etj, ... Read More

Nuk është trillim, trashemi nga ajri, thonë shkencëtarët

23/11/2018

Shkaku i epidemisë së trashjes, përveç faktorëve tjerë, gjendet edhe në lirimin e rritur të dyoksid karbonit në atmosferë, sepse ai vepron në hormonin i ... Read More