Tag: falas

Inxhinierët italianë bëjnë ventilatorë nga maskat e zhytjes, për të ndihmuar pacientët me Coronavirus

24/03/2020

Një firmë fillestare me bazë në Brescia ka ofruar ventilatorë falas për spitalet lokale në rajonin e Lombardisë që është në qendër të shpërthimit të ... Read More

Duolingo vlerësohet me mbi 1 miliardë dollarë

06/12/2019

Kompania ofron leksione falas të mësimit të gjuhëve në iOS, Android dhe ueb por rritja e kompanisë ka ardhur nga shërbimi premium Duolingo Plus i ... Read More

Messi e thotë përsëri: Ëndërroj të pensionohem te kjo skuadër

24/09/2019

16:29 | 09/24/2019 Lionel Messi, me t’u zbuluar se ka një klauzolë largimi falas nga Barcelona në fund të sezonit, ka përsëritur edhe një herë ... Read More

Google sjell numërimin e fjalëve në Google Docs

10/09/2019

Google Docs është një alternativë e shkëlqyeshme dhe falas për aplikacionet me pagesë si Microsoft Word. Plus fakti që është i bazuar në rrjet do ... Read More

Ligji për përdorimin e gjuhëve, disa shërbime me pagesë

16/01/2019

16 Janar 2019 / 14:28 Ligji për përdorimin e gjuhëve nuk do të jetë i gjithi falas për qytetarët jo maqedonas. Ndonëse, Agjencia për zbatimin ... Read More

Transport publik falas me rastin e manifestimit “Nata e Bardhë”

04/10/2018

Me rastin e manifestimit “Nata e Bardhë” transporti publik do të jetë falas në të gjitha linjat të cilat qarkullojnë drejtë qendrës së qytetit. Siç ... Read More

Linjë telefonike falas për paraqitjen e shkeljes së të drejtës së votës

16/09/2018

16 Shtator 2018 / 11:44 Avokati i Popullit nesër do të hapë linjë falas telefonike 0800 54321, me qëllim që t’u ndihmojë qytetarëve në realizimin ... Read More