Tag: faza

Receta e vetme që parandalon rënien e flokëve

30/06/2020

Të të bien flokët është diçka normale që prek çdokënd në faza të caktuara të jetës. Regjimi ushqimor i varfër, përdorimi i produkteve të pakontrolluara ... Read More

Këto janë shenjat që tregojnë se më në fund e keni harruar ish-partnerin

27/08/2019

Këto faza siç u cek edhe më lartë janë të dhimbshme dhe emocionale. Megjithatë, ndjenja e lirisë nuk mundet të përshkruhet me djalë kur ju ... Read More

Si të ngiheni gjumë për vetëm katër orë: zbulim i Leoardo da Vincit

16/05/2019

Gjumi i cili përbëhet nga shumë faza shpesh lidhet me njërin ndër emrat më gjenialë në botën e artit dhe shpikësit të epokës së renesancës, ... Read More

Si të ngiheni gjumë për vetëm katër orë: Metoda kulmore e Leonardo da Vincit!

15/05/2019

Gjumi i cili përbëhet nga shumë faza shpesh lidhet me njërin ndër emrat më gjenialë në botën e artit dhe shpikësit të epokës së renesancës, ... Read More

Veseli: Kosova nuk i frikësohet dialogut-do të fitojmë bashkë me aleatët tanë

08/01/2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, njëherësh lider i PDK-së, Kadri Veseli, ka deklaruar sot se faza finale e dialogut Kosovë-Serbi është e qartë: sovranitet politik, ... Read More

Ndryshimet kushtetuese në fazën përfundimtare

05/12/2018

5 Dhjetor 2018 / 10:14 Fillon faza e tretë e procedurës për ndryshimet kushtetuese në harmonizimin me Marrëveshjen e Prespës. Sot në Qeveri do të ... Read More