Tag: fëmija

Ekspertët tregojnë se sa orë duhet të flejë fëmija varësisht nga mosha

21/12/2019

Ekspertët kanë treguar saktësisht se sa orë gjumë duhet t’i bëjë fëmija secilën natë.Sipas pediatërve amerikanë, bebet duhet të flenë 16 orë në ditë, ndërkaq ... Read More

A dëgjon fëmija i palindur, merr fund dilema

15/09/2019

Nëse fëmija i palindur dëgjon, atëherë çfarë dëgjon dhe sa i rëndësishëm është të dëgjuarit për të? Këto janë pyetje që i preokupojnë prindërit e ... Read More

Arbenita Ismajli ‘tregon’ si mund të duket vajza e saj 

15/05/2019

16:39 | 15 Maj 2019 16:39 | 15 Maj 2019 Arbenita në Instagram ka ‘treguar’ se si mund të duket fëmija i saj. Duke qenë ... Read More

Matja e drejtë e gjatësisë së fëmijës

21/04/2019

Është shumë me rëndësi që matjen ta bëjë personi i stërvitur dhe që fëmija të marrë pozitë të drejtë Te rastet e dyshimit në çrregullimin ... Read More

Vdekja e 6-vjeçarit nga Peja – QKUK thotë se fëmija ishte në gjendje të rëndë

18/04/2019

Klinika Infektive e Qendrës Klinike Universitare e Kosovës, ka njoftuar se, se fëmija A.B (2013) ka ardhur në gjendje të rëndë kome nga Peja në ... Read More

Kur fëmija kërkon t’i blini diçka “të cilën e kanë të gjithë”: Blijani menjëherë! Qe pse duhet t’ia blini!

10/04/2019

Do të vijë koha kur do të jenë individualë… Fëmija një ditë nuk do të kërkojë të jetë si të gjithë të tjerët Në jetë ... Read More

Fëmija i dytë i lindur do të ketë shumë më tepër shanse që të jetë i dënuar dhe të përfundojë në burg

03/04/2019

Thuhet që fëmija më i madh është më i qetë, ndërkaq i dyti më i përkëdhelur dhe, vetvetiu edhe më çapkën Sipas hulumtimit të publikuar ... Read More

E dini sa ditë fëmija duhet të mungojë nga shkolla kur ka grip, fruth apo diarre?

23/03/2019

Fëmijën e sëmurë nuk duhet çuar në shkollë apo kopsht në ditë të caktuara Kur sëmuret fëmija, mendimi i parë i prindërve është që patjetër ... Read More

Brigitte Nielsen flet rreth amësisë në moshën 54-vjeçare

19/03/2019

Frida ishte fëmija i pestë dhe vajza e parë. Ka katër djem nga marrëdhëniet e mëparshme, të cilët thonë se janë të lumtur për motrën. ... Read More

Gjashtë sjellje të këqija të fëmijëve që janë rezultat i gabimeve që bëjnë prindërit

11/02/2019

Ju mund të përpiqeni t’i bindni të tjerët që fëmija juaj është personi më i sjellshëm në botë. Por, nëse bëni gabime në edukimin e ... Read More

Foshnja e parë, e lindur në QKUK në vitin 2019, është vajzë

01/01/2019

Në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK ka lindur fëmija i parë për vitin 2019 në Kosovë, që është vajzë dhe është në gjendje të mirë ... Read More