Tag: Fibrat

Çfarë janë fibrat dietike dhe përse janë të rëndësishme ato?

10/02/2019

Fibrat dietetike janë një përbërës i karbohidrateve komplekse. Fibrat prodhohen vetëm nga bimët; mishi nuk ka të tilla. Fibrat nuk treten në zorrën e hollë, ... Read More

Fibrat dietike – si ndikojnë në shëndetin tonë, ku t’i gjeni dhe gjithçka tjetër që duhet të dini për to!

21/12/2018

Fibrat dietike janë pjesë të bimëve që nuk treten dhe absorbohen nga organizmi i njeriut në zorrën e hollë, mirëpo kalojnë në zorrën e trashë, ... Read More