Tag: Financiare

Çmenduria e javës, 1 milion dollarë për një vend parkimi

25/10/2019

Është një prej kryeqyteteve financiare të botës dhe aty çdo gjë kushton, nga çmimet e shtëpive, deri te një vend në varreza. Por së fundmi ... Read More

Apple me rritje prej 1 për qind të të ardhurave, në krahasim me vitin e kaluar

31/07/2019

Apple sot njoftoi rezultatet financiare për tremujorin e tretë të vitit fiskal 2019 që përfundoi në 29 qershor, duke zbuluar 53.8 miliardë dollarë të ardhura ... Read More

Ta ndihmojmë Egzon Kryeziun

24/05/2019

Familjarët e Egzon Kryeziut kanë kërkuar ndihmë financiare nga qytetarët për shërimin e djalit të tyre 27  vjeçar, i cili tash e pesë muaj është ... Read More

Miratohet Nisma për nënshkrimin e Marrëveshjes Financiare Trepalëshe ndërmjet BE-së, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

14/05/2019

Qeveria e Kosovës ka miratuar Nismën për nënshkrimin e Marrëveshjes Financiare Trepalëshe ndërmjet Bashkimit Europian, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut për vitin 2018, për Programin ... Read More

Qeveria ndan 390 mijë euro për shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së

26/04/2019

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot, ka miratuar kërkesën për ndarjen e mjeteve financiare për shoqatat e dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare ... Read More

Haradinaj arsyeton propozimin e tij për katedralen e Notre Dame: Një gjest si shenjë falënderimi

17/04/2019

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj arsyetoi propozimin e tij për mbështetje financiare për rindërtimin e Katedrales Notre Dame në Paris. Haradinaj në një konferencë për ... Read More

Kim Kardashian thotë se është ‘krenare’ për këtë gjë

13/04/2019

Pas shqetësimeve financiare, Kim i ka dhënë disa këshilla Kanyet. Ai i habiti të gjithë në fillim të vitit 2016 kur njoftoi se kishte 53 ... Read More

1 milion euro donacion për MPB-në, nga Republika Çeke

09/04/2019

S A 2019-04-09T11:32:25+02:00 Ministria e Brendshme mori ndihmë financiare nga Republika Çeke në vlerë prej një milion euro. Donacioni do të përdoret për të forcuar ... Read More

Dogana dhe Policia Financiare, pa pajisje për masën e përgjimit

22/03/2019

22 Mars 2019 / 14:57 Drejtoria e Doganave dhe Policia Financiare akoma nuk kanë pajisjet e nevojshme për të pranuar sinjalin nga Agjencia Teknike Operative ... Read More

70 mijë euro për sportistë e trajnerë

21/03/2019

Ministria e Sportit ndau 70 mijë euro si mbështetje financiare për Federatat e Sportit, trajnerët dhe sportistëtMinistri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kujtim Gashi, në ... Read More

Shqiptarët po varfërohen!

21/03/2019

Teksa ekonomia shqiptare është në trend rritës pasuria financiare e familjeve shqiptare në raport me PBB-në ka pësuar rënie. Bilanci i familjeve shqiptare publikuar për ... Read More

Tri federata të sportit kolektiv përkrahen me vlerë totale mbi 750 mijë euro

12/03/2019

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në kuadër të mbështetjes financiare për federatat e sportit ka nënshkruar sot memorandume bashkëpunimi edhe me tri federata të ... Read More