Tag: fitoni

Shumë gra po duken më të reja, thjesht duke aplikuar këtë një herë në javë!

26/08/2019

Në këtë artikull ne do t’ju tregojmë sesi të fitoni 10 vite kohë. Kjo recetë me bazë orizin japonez kur përdoret siç duhet, rezultatet bëhen ... Read More

Këto pesë veprime të zakonshme që bëni, shkatërrojnë makinën dhe zbrazin portofolin tuaj

11/03/2019

Sa më gjatë ta keni një makinë, aq shumë zakone fitoni. Fatkeqësisht jo të gjitha këto zakone janë të mira. E keqja e kësaj situate ... Read More

Ç’duhet të bëni nëse jeni të dobët dhe doni të shëndosheni

22/02/2019

Si të hani shëndetshëm dhe të fitoni pak “butësi” Kush lufton kundër vrimave të pashpjegueshme të gjilpërës së bilancit mund të duket i çuditshëm, por ... Read More

Do të habiteni shumë kur të mësoni se çfarë vërtet do të thotë kur ju kruhet shuplaka e majtë apo e djathtë

27/01/2019

Secili nga ju beson që kur ju kruhet shuplaka e majtë, do të thotë që do të fitoni para. Çfarë do të thotë kur ju ... Read More