Tag: Fjetja

Praktikoni këto 10 këshilla të për një gjumë të qetë

25/08/2019

Fjetja e mirë është thelbësore për të jetuar më mirë, më te qete dhe plot energji pozitive.Ja se si të optimizoni kohën tuaj të fjetjes ... Read More

Pse është mirë të zgjoheni herët

08/08/2019

Siç edhe kishte thënë Benjamin Franklin, fjetja dhe zgjimi herët e bëjnë një njeri të shëndetshëm, të pasur e të mençur.Por, përveç nëse flini herët, ... Read More

Çfarë i ndodh trupit nëse çdo ditë i bëni 8 orë gjumë

08/08/2019

Një studim ka treguar se fjetja për 8 orë çdo natë nuk është në të vërtetë luks, por më shumë është pjesë esenciale e një ... Read More

Të flini zhveshur në netët e nxehta përmirëson shëndetin

04/08/2019

Nëse keni probleme me ekzemë ose probleme të tjera të lëkurës, fjetja i zhveshur mund t’ju përmirësojë gjendjen. Do të flini më shpejt Fjetja zhveshur ... Read More

Përse çdo ditë duhet të zgjoheni shumë herët në mëngjes

21/03/2019

Siç edhe kishte thënë Benjamin Franklin, fjetja dhe zgjimi herët e bëjnë një njeri të shëndetshëm, të pasur e të mençur. Por, përveç nëse flini ... Read More