Tag: flini

Përse duhet të pini qumësht të ngrohtë para gjumit

11/07/2019

Legjendë urbane apo vërtetë se pirja e një filxhani me qumësht të ngrohtë të ndihmon që të flini gjumë? Shkenca prapa besimit se kjo pije ... Read More

Çka duhet të pini e çka jo para gjumit?

01/07/2019

Kur doni të flini mund të shijoni një pije para gjumit, por a ka ndonjë pije që mund të jetë veçanërisht e dobishme apo e ... Read More

Fjetja me drita ndezur shkakton shtim në peshë

11/06/2019

Mbajtja e ndonjë drite lëshuar gjatë kohës kur flini – si nga një televizor ose nga një llampe e ndritshme – është lidhur me një ... Read More

Ky është pozicioni ideal i gjumit

24/05/2019

A e dini se gjendja juaj fizike dhe mendore, varet nga pozicioni në të cilin flini gjumë. Ekspertët e trupit kanë renditur disa pozicione të ... Read More

Zgjohesh e trembur në mëngjes? Trupi yt po vuan nga ky shqetësim

10/05/2019

Stresi dhe pagjumësia janë të lidhura ngushtë me njëra-tjetrën. Sipas mënyrës së si flini, ka dy lloje njerëzish: Gjumashët dhe ata që zgjohen shumë herët ... Read More

Konsumimi i shejkut me proteina para gjumit mund të jetë sekreti për muskuj më të mëdhenj

08/03/2019

Rritja e muskujve gjatë kohës kur flini padyshim se është diçka që e ëndërron secili. Por, me hulumtimet e reja që pohojnë se konsumimi i ... Read More

Meshkujt që masturbojnë më shumë janë dashnorë më të mirë

28/02/2019

E largon stresin, ju ndihmon të flini më mirë, jua rritë vetëbesimin dhe jua forcon perceptimin e imazhit të trupit. Nuk jemi duke folur për ... Read More

Befasisht trembeni derisa jeni në gjumë të thellë: Ky është shkaku përse ju ndodh kështu!

17/01/2019

A ju ka ndodhur ndonjëherë që vrullshëm të trembeni derisa përpiqeni të flini gjumë? Trembja e vrullshme dhe e befasishme derisa flemë gjumë të thellë ... Read More

Derisa jeni në gjumë, partnerin e shtyni nga krevati? Problemi mbase është më serioz seç mendoni

01/01/2019

Flini gjumë jo të qetë, “vidhni” batanijen dhe e shtyni partnerin? Sigurisht bëni pjesë në 2 për qind të popullatës me sëmundje të rrallë Shpesh ... Read More

Komandanti i Navy SEAL shpjegon se si mund të zgjoheni në ora 4:30

10/12/2018

A është më mirë të flini 8 orë, apo më shumë? A ndiheni më mirë nëse flini më pak se 8 orë? Këto përgjigje më ... Read More