Tag: forcë

A e keni ditur se Aeroplani i Trump nuk mund të rrëzohet nga askush

04/01/2020

Air Force One është ndoshta aeroplani më i famshëm në botë, pasi me të udhëtojnë vetëm presidenti amerikan. Ai është një nga mjetet më të ... Read More

Vidhen gjësende personale me forcë, në Fushë Kosovë

25/05/2019

Një person ka informuar se persona të panjohur me forcë ka hapur veturën e tij dhe kanë vjedhur një çantë, në të cilën kishte rroba ... Read More

Vidhen para e ari në një shtëpi në Suharekë

15/05/2019

Një person në Suharekë ka raportuar në Polici se person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e shtëpisë së tij dhe nga aty ... Read More

Në një shtëpi në Graçanicë, hajnat marrin para dhe stoli ari

27/04/2019

Një person i kombësisë serbe ka raportuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në shtëpinë e tij dhe kanë vjedhur rreth 15,000 euro ... Read More

Rruga e gjatë e Kosovës drejt NATO-s

23/04/2019

Që nga miratimi i tri ligjeve për transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, nga një forcë për ndërhyrje emergjente në një forcë ushtarake, anëtarësimi ... Read More

Sot pritet të regjistrohet “Bindja Demokratike” nga opozita e re,

23/04/2019

Bindja Demokratike pritet që të regjistrohet sot në gjykatën e Tiranës si forcë politike dhe më pas vendimi kalon në KQZ për tu regjistruar për ... Read More

Vjedhje në memorialin ‘Ibrahim Rugova’ në Istog

16/04/2019

Një punëtor i një kompanie ka raportuar persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e objektit të memorialit ‘Ibrahim Rugova’ në Istog, dhe ... Read More

Hynë në banesë me forcë, vodhën para dhe ari

11/03/2019

Një person ka raportuar se të dyshuar të panjohur kanë depërtuar me forcë në banesën e tij në Prizren. I njëjti ka deklaruar se personat ... Read More

I depërton me forcë në shtëpi, vjedh portofolin

25/02/2019

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka arrestuar një person, pasi i njëjti me forcë ka depërtuar në shtëpinë e ankuesit dhe ka ... Read More

I vjedhin nga lokali gjësende në vlerë 10 mijë euro

15/02/2019

Një person në Leposaviq, ka informuar se persona të panjohur kanë hapur me forcë depon e lokalit të tij dhe kanë vjedhur mjete të ndryshme ... Read More

Vidhet gjëra të ndryshme në një shtëpi në Prizren

27/01/2019

Ankuesi mashkull ka njoftuar se persona të dyshuar kanë depërtuar me forcë në një shtëpi në Prizren. Sipas raportit 24-orësh të Policisë së Kosovës, thuhet ... Read More

Vidhen 2 mijë euro në objektin e Bashkësisë islame në Gjilan

23/01/2019

Një person ka raportuar në Polici se persona të panjohur me përdorim force kanë depërtuar në brendi të objektit të Bashkësisë Islame dhe nga një ... Read More