Tag: ‘Fortnite’

Apex Legends po vjen në Android dhe iOS

09/05/2019

Të bëjë atë që bëri Epic me Fortnite duke sjellë lojën tek telefonët dhe tabletët. EA tha se kompania do të lançojë versione të lojës ... Read More

Kupa e Botës e Fortnite përjashton 1,200 lojtarë hileqarë

22/04/2019

Mbase do të mendonit se një aktivitet si Fortnite World Cup do të kishte pjesëmarrës me sjellje prej profesionistësh por ja që nuk ka ndodhur ... Read More

Apex Legends arrin 50 milionë lojtarë (Video)

16/03/2019

Fortnite dukej e pamposhtur, deri më tani kur Apex Legends ka marrë popullaritet të madh dhe duket se njerëzit nuk po e humbin interesin në ... Read More

Fortnite ka përfituar gjatë vitit të kaluar, më shumë se çdo video-lojë tjetër (Video)

20/01/2019

Hulumtimi që ka bërë SuperData, e ka nxjerrë Fortnite si përfituesen më të madhe në industrinë e video-lojërave, për vitit 2018. Përkundër faktit që mund ... Read More