Tag: Francisko

San Francisko ndalon përdorimin e teknologjive për njohjen e fytyrës

15/05/2019

Ligjvënësit në San Francisko kanë votuar për të ndaluar përdorimin e teknologjisë për njohjen e fytyrës. Ky është qyteti i parë amerikan që e miraton ... Read More

Samsung Galaxy S10+ ekspozohet sërish

01/02/2019

Telefoni është planifikuar për zbulimin zyrtar më 20 shkurt në San Francisko. Por ky vështrim i hershëm është mirëpritur nga fansat e pajisjeve, për të ... Read More

Galaxy S10 dhe S10+ shihen përsëri në foto të reja

24/01/2019

Ka më pak se një muaj përpara se Samsung të zbulojë telefonët e ardhshëm të tyre në San Francisko, por pajisjet tashmë janë publikuar në ... Read More

Ky është telefoni i palosshëm i Samsung, i shpalosur në SDC

08/11/2018

Në konferencën e zhvilluesve të Samsung-ut (SDC) në San Francisko, kompania zbuloi pamjen e parë të telefonit të palosshëm, i cili do të jetë telefoni ... Read More

Instagram lanson IGTV, platformën konkurrente të Youtube

22/06/2018

Instagram është gati të konkurrojë me YouTube. Sot në një ngjarje në San Francisko, kompania njoftoi se do të fillojë duke i lejuar përdoruesit të ... Read More