Tag: freskuar

Pse keni ftohtë gjatë gjithë kohës dhe si ta ndaloni këtë gjë?

05/10/2019

Situatë e zakonshme: Kolegu juaj ndez kondicionerin për t’u freskuar dhe ju po dridheni nga i ftohti duke dëshiruar të ishit në shtëpi nën batanijen ... Read More

Çfarë po ndodhë në Mekë? Haxhinjtë me duar drejt qiellit

13/08/2019

Pas një vape të madhe, Meka që po mirëpret haxhinjtë është freskuar nga një shi. Rrugët filluan të përmbyteshinn brenda disa minutave nga uji, duke ... Read More