Tag: fryrje

Çajrat më të mirë për aparatin tretës

05/01/2020

Mjafton një fryrje e zakonshme në stomak dhe e gjithë dita mund të shkoj keq. Por nuk është vetëm ky problemi me aparatin tretës, dhimbjet ... Read More

Zgjidheni problemi e fryrjes së barkut me dy përbërës

05/06/2019

1 në 10 amerikanë kanë probleme me fryrje të barkut pavarësisht sa shumë hanë. Kjo fryrje mund të shndërrohet në problem të madh, duke shkaktuar ... Read More

Keni vazhdimisht fryrje barku: Pesë shkaqet “tinëzare” që fshihen pas kësaj ndjesie dhe si t’i shmangni ato

12/03/2019

E dini që duke e tepruar me ushqimin ose duke ngrënë shumë shpejt përfundoni me fryrje barku? Por nëse nuk keni bërë asnjërën prej tyre ... Read More

Pija e përditshme që mund të jetë shkaktari i dhimbjes së lukthit dhe fryrjes së barkut

13/02/2019

Shumica e njerëzve mund të përjetojnë fryrje barku herë pas here. Te disa ndodh ndonjëherë pasi të kenë ngrënë ndonjë shujtë të madhe, por për ... Read More