Tag: fshehura

Shenjat e urinës

19/03/2019

E dini se lëkura, thonjtë dhe bebja e syrit mund të zbulojnë probleme “të fshehura” të organizmit? Por jo vetëm këto. Edhe ngjyra e urinës ... Read More

Pesë iluzione optike që do t’ju vënë trurin në punë

14/03/2019

Eksperiencat tona të shkuara, dëshirat e fshehura janë përgjegjëse për iluzionet tona optike Truri ynë është përgjegjës në kërkim të modeleve, prandaj shpeshherë nuk i ... Read More

YouTube ndalon kamerat e fshehta me përmbajtje të rrezikshme

16/01/2019

Videot të cilat përmbajnë kamera të fshehura të rrezikshme ose emocionalisht shqetësuese janë ndaluar nga platforma YouTube. Ky veprim vjen si përgjigje e të ashtuquajturave ... Read More

Pastrim parash: Policia holandeze gjen 350 mijë euro në një lavatriçe

22/11/2018

Policia holandeze e cila ka gjetur 350,000 euro të fshehura brenda një makine larëse, kanë arrestuar një burrë të dyshimtë – dhe për çfarë tjetër, ... Read More

“Toyota” me 3.4 milionë euro, arrestohen 4 persona (Video)

25/06/2018

Tre milionë e 366 mijë e 700 euro dhe 80 mijë franga belge është shifra që u gjetën të fshehura në dyert dhe sediljet e ... Read More