Tag: ftohje

Çfarë tregojnë duart e ftohta për shëndetin

18/12/2019

Sëmundja Raynaud është një sëmundje, që shkakton ftohje të gishtave të këmbës apo duarve gjatë ekspozimit të ftohtit apo gjatë stresit. Gjatë kësaj sëmundjeje, enët ... Read More

Antibiotikët natyralë kundër sëmundjeve të dimrit

03/12/2019

Ftohje, dhimbje fyti dhe kollë, dhimbje kyçesh dhe dobësi e përgjithshme. Këto janë simptomat e lidhura me sëmundjet e stinës së ftohtë ku na vijnë ... Read More

10 mënyra të shpejta për ta shëruar fytin e sëmurë

21/01/2019

E ndieni që ju shtrëngon fyti dhe duket se po i vjen era ftohje? Ja se çfarë mund të bëni menjëherë dhe ta parandaloni shfaqjen ... Read More