Tag: ftoit

Keni probleme me fytin dhe kollën? Provoni kurën me farat e ftoit

08/11/2019

Farat e ftoit kanë efekt më të lehtë, por njihen edhe si laksativ dhe luftojnë inflamacionin. Nëse i vendosni në ujë, atëherë farat do të ... Read More

Të mirat e shumta që na i sjell ftoi

11/09/2019

Dobitë ushqyese dhe mjekësore të ftoit për trupin e njeriut ishin më shumë nga ç’mendonim. Ftoi në dallim nga molla dhe dardha ka disa përparësi ... Read More

​Lëngu i ftoit në vend të ilaçeve

09/07/2019

Ftoi ka origjinën nga Persia e lashtë dhe shquhet për nga bukuria që ka.Lëngu i ftoit është një mënyrë e shkëlqyer për të ndihmuar organizimin, ... Read More